Lidmaatschap De Nieuwe Ronde
Alle leden van De Nieuwe Ronde kunnen 7 dagen per week en 24 uur per dag komen oogsten. Het lidmaatschap moet je zien als een oogstaandeel waarbij je zelf mag kiezen wat je oogst.
Je kunt op dit moment kiezen uit twee lokaties (Honingblokpad en Oude Diedenweg). Bij de aanmelding via het formulier op deze website geef je aan op welke lokatie je wilt oogsten.

Oogstregels
Er wordt geoogst aan de hand van een wekelijks verstuurde oogstlijst die ook op de akkers hangt: alleen de gewassen die hierop staan vermeld kunnen geoogst. Gedurende het seizoen wisselt het aanbod continue, waarbij er in het voor- en najaar een wat beperkter aanbod is en in de zomer een ruimer aanbod. Het is de bedoeling dat je oogst voor het aantal personen uit je huishouden die je hebt opgegeven en dat je oogst voor versconsumptie (tenzij anders aangegeven)

Prijzen
Het lidmaatschap bij De Nieuwe Ronde voor een groeiseizoen (ongeveer eind apr.– jan.) kost (2022):

Volwassene                   – 214 euro

Kinderen van 0-4         – gratis

Kinderen 5-8 jaar        – 53.50 euro

Kinderen 9-12 jaar      – 107 euro

Kinderen 13-18 jaar     – 160.50 euro.

Bij aanmelding geef je het aantal personen (en bij kinderen de leeftijd) op die willen oogsten of mee-eten.
Er geldt een maximumtarief voor ‘grote gezinnen’ van 642 euro per seizoen.
(Prijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief 1 euro contributie voor de vereniging)

Bloemen
Op de akkers aan de Oude Diedenweg is het mogelijk een apart bloemenpluk abonnement af te sluiten, de kosten hiervoor bedragen 49 euro. (vol voor 2022)

Wachtlijst
Er is op dit moment een wachtlijst. Het is nog onduidelijk of het voor dit seizoen nog mogelijk is om in te stromen:

De akkers aan de Oude Diedenweg en het Honingblokpad hebben dit jaar geen plek meer.
Er komt dit jaar een nieuwe zelfoogsttuin aan de Dorskampweg. Op die nieuwe lokatie is er de komende jaren meer groei mogelijk.  Aanmelden voor de nieuwe lokatie is nu nog niet mogelijk, maar je kunt het wel bij bij de opmerkingen vermelden als je graag daar wilt oogsten. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en zijn vrijblijvend, meld je dus vooral gewoon aan ondanks deze wachtlijst!
Iedereen die nu op de wachtlijsten van de bestaande akkers staat ontvangt binnenkort een email over de nieuwe tuin met daarin meer informatie.