Lidmaatschap De Nieuwe Ronde
Alle leden van De Nieuwe Ronde kunnen 7 dagen per week en 24 uur per dag komen oogsten. Het lidmaatschap moet je zien als een oogstaandeel waarbij je zelf mag kiezen wat je oogst.

Oogstregels
Er wordt geoogst aan de hand van een wekelijks verstuurde oogstlijst die ook op de akkers hangt: alleen de gewassen die hierop staan vermeld kunnen geoogst. Gedurende het seizoen wisselt het aanbod continue, waarbij er in het voor- en najaar een wat beperkter aanbod is en in de zomer een ruimer aanbod. Het is de bedoeling dat je oogst voor het aantal personen uit je huishouden die je hebt opgegeven en dat je oogst voor versconsumptie (tenzij anders aangegeven)

Prijzen
Het lidmaatschap bij De Nieuwe Ronde voor een groeiseizoen (ongeveer eind apr.– jan.) kost (2021):

Volwassene                   – 208 euro

Kinderen van 0-4         – gratis

Kinderen 5-8 jaar        – 52 euro

Kinderen 9-12 jaar      – 104 euro

Kinderen 13-18 jaar     – 156 euro.

Bij aanmelding geef je het aantal personen (en bij kinderen de leeftijd) op die willen oogsten of mee-eten.
Er geldt een maximumtarief voor ‘grote gezinnen’ van 624 euro per seizoen.
(Prijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief 1 euro contributie voor de vereniging)

Bloemen
Op de akker van Klaas is het mogelijk een apart bloemenpluk abonnement af te sluiten, de kosten hiervoor bedragen 49 euro. (vol voor 2021)

Wachtlijst
Er is op dit moment een wachtlijst. Het is voor seizoen 2021 niet meer mogelijk om lid te worden en ook voor het seizoen 2022 lijkt het al aardig vol.

We zijn op zoek naar meer land. Als we dit vinden dan kan het ineens heel snel gaan met de wachtlijst. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en zijn vrijblijvend, meld je dus vooral gewoon aan ondanks deze wachtlijst!