Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

bakje aardbeien
2 dl slagroom
300 gram kwark
2 theel. citroensap
5 eetl. rietsuiker
4 wafelrolletjes

Aardbeien schoonmaken en droogdeppen; vier grote achterhouden.
In een kom de rest van de aardbeien fijn maken.
Slagroom bijna stijfkloppen.
Kwark, citroensap en suiker door elkaar kloppen tot een luchtige massa.
Eerst de aardbeien en vervolgens de slagroom luchtig door de kwark scheppen.
Over 4 hoge glazen of kommetjes verdelen en ongeveer 1 uur in de koelkast zetten.
Vóór het opdienen garneren met de achtergehouden aardbeien en de wafelrolletjes.