Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 eetl. boter
1 ui
1 prei
500 gram pastinaak, geschild en in blokjes gesneden
2 aardappels, geschild en in blokjes gesneden
zout, peper, gemberpoeder, kurkuma, en nootmuskaat naar smaak
8 dl groentenbouillon
2 flinke eetl. zure room, peterselie

Ui en prei schoonmaken, fijnhakken en 5 minuten in de boter fruiten. Kruiden, aardappel- en pastinaakblokjes toevoegen en even meebakken. De bouillon toevoegen, soep aan de kook brengen en de groenten gaarkoken. Soep pureren, en weer opwarmen. Serveren met zure room en een beetje peterselie.