Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

25 gram boter
2 middelgrote uien, gesneden
400 gram geschilde aardappelen, in blokjes gesneden
4 eetl. fijngehakte lavasbladeren
700 ml kippen- of groentenbouillon
300 ml melk of 1 kopje room

nootmuskaat, zout en peper Boter smelten, uien fruiten en aardappelen 5 minuten meebakken. Lavas blaadjes toevoegen en 1 minuut meebakken. Bouillon toevoegen en doorkoken. Zout en peper naar smaak toevoegen en met deksel op de pan ongeveer 15 min. koken tot de aardappelen gaar zijn. Soep pureren, melk of room en een mespunt nootmuskaat erbij doen en op smaak brengen met zout en peper. Opwarmen maar niet meer laten koken. Garneren met een beetje fijngehakte lavas.