Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

2 gesnipperde uien
15 gram verse gember
15 gram verse knoflook
ghee (of olie)
4 dl yoghurt
4 dl water
1 eetl. honing
garam masala
groentebouillonpoeder
verse koriander

garam masala is een pittigzoet mengsel van verschillende kruiden, o.m. gemalen komijn, koriander, kardemom en kaneel. Met de vijzel kun je zelf een mix maken, maar kant en klaar kopen kan ook.
De helft van de knoflook en alle gember malen tot pasta (bijvoorbeeld in vijzel) en bewaren. Gesnipperde uien in ghee fruiten. Vaak omscheppen, ze moeten wittig blijven en niet aanbranden. Hierin de andere helft van de fijngesneden knoflook toevoegen en heel even meebakken. Gember-knoflookpasta toevoegen en onmiddellijk daarna de yoghurt samen met het water erbij gieten. De hele massa opwarmen maar niet laten koken. Honing, garam masala en bouillonpoeder toevoegen. Voor het opdienen verse koriander erover strooien.