Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

2 eetl. boter
2 uien
2 preien
2 of 3 aardappels
6 dl hete bouillon of water
4 dl melk
zout, peper,
gesnipperde bieslook,
evt. scheutje slagroom,

Ui en prei snipperen en in boter fruiten totdat ze glazig worden.
Bouillon toevoegen samen met in kleine blokjes gesneden aardappels.
Koken totdat de aardappels gaar zijn, zout en peper naar smaak toevoegen.
Laten afkoelen, en daarna pureren.
Melk toevoegen, en in koelkast goed koud laten worden.
Serveren met bieslook en desgewenst een scheutje slagroom.