Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

3 aardappels
350 gram bleekselderij
350 gram knolselderij
8 dl water
4 stengels bleekselderij
1 ui
1 eetl. boter
zout, peper, selderijblad naar smaak
150 ml melk
2 eetl. room

Eerste 3 ingrediënten grof snijden en in water koken totdat ze zacht zijn.
Pureren en terug in pan doen.
Ondertussen de overige bleekselderijstengels en ui heel fijn snijden en in aparte pan in boter fruiten totdat ze zacht zijn.
Op smaak brengen met zout, peper en selderijblad, en aan de gepureerde soep toevoegen.
Melk en room bij de soep doen en opwarmen, maar niet meer laten koken.