Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

800 gram pompoen
8 dl geurige kruiden/ groentebouillon
2 teentjes knoflook
2 ½ dl melk
100 gram roomkaas (mon chou, boursin, of zachte geitenkaas)
Zout, peper, basilicum, tijm, bieslook
3 eetl. parmezaanse kaas

Pompoen in blokjes snijden en in bouillon gaarkoken; daarna pureren. Melk, roomkaas en knoflook (en zout, peper naar smaak) toevoegen en zachtjes doorkoken totdat de soep iets gebonden wordt. Voeg op het laatst vers gesneden kruiden en geraspte kaas toe. Lekker als maaltijdsoep met ciabatta broodje.