Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

3 eieren
raapstelen voor 4 personen
4 eetl. amandelschaafsel
enkele takjes verse peterselie
flink wat bieslook
een vinaigrette (b.v. 1 deel melisseazijn, 3 delen olijfolie, zout, peper, evt. honing)


Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen raapstelen schoonmaken en goed laten uitlekken. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijnknippen. Eieren laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijnsnijden. De dressing maken en mengen met de raapstelen, peterselie en bieslook. Salade over 4 borden verdelen en het ei en amandelen erover strooien.