Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

Vinaigrette:
1 eetl. azijn,
3 eetl. (olijf)olie,
1 theel. mosterd,
zout & peper.
Dit is een eenvoudige slasaus voor alle soorten sla.

Muntvinaigrette:
voeg 1 eetl. fijngesneden muntblaadjes en 2 eetl. peterselie aan de gewone vinaigrette toe.
Lekker met een salade van gemengde groenten.

Yoghurt slasaus:
3 eetl. yoghurt,
1 theel. azijn of citroensap,
1 eetl. olie,
1 theel. mosterd,
zout & peper,
evt. kruiden zoals peterselie, dille of bieslook.

Knoflook dressing:
1 teentje knoflook (geperst),
½ eetl. azijn,
1 eetl. rode wijn,
3 eetl. olijfolie,
wat blaadjes tijm,
zout & peper.
Lekker met een salade van sla, komkommer, tomaat, feta kaas, stukjes paprika en olijven.