Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

Bulghur is te koop bij molen de Vlijt en natuurvoedingswinkels
2 koppen bulghur
3 koppen water
1 kop bieslook, fijngesneden
½ kop verse korianderblaadjes
10 blaadjes kruizemunt
1 ½ pond vleestomaten
zout & peper
½ kop zonnebloemolie
sap van 3 citroenen

Breng water aan de kook en gooi de bulghur erin, ongever 15 min. laten koken, af laten koelen.
Maak een sausje van olie, citroensap, zout, peper en evt. wat honing en giet dit over de bulghur. Goed in laten trekken.
Snij de tomaten in stukjes, roer het fijngesneden bieslook, korianderblad en kruizemunt erdoor.
Roer het tomatenmengsel door de bulghur en laat de salade minstens nog 1 uur intrekken.