Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

raapstelen
rucola
zonnebloempitten

voor de vinaigrette:
1 eetl. kruidenazijn
1 theel. mosterd
1 theel. honing
peper, zout
4 eetl. olijfolie
flinke bos bieslook

Was raapstelen en rucola (niet teveel hiervan) en laat goed uitlekken.
Maak intussen vinaigrette door kruidenazijn, mosterd, honing, peper en een snufje zout goed te mengen.
Dan al roerend de olijfolie toevoegen.
Vinaigrette over salade gieten en goed mengen.
Zonnebloempitten roosteren in een droge koekepan.
Net voor het serveren door de salade mengen.