Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

(voor 2 potten):
1 grote ui
2 courgettes (500 gram)
35 gram grof zout
3 ½ dl appelazijn
175 gram witte suiker
1 theel. selderiezaad
1 ½ theel. mosterdzaad
1 ½ theel. koenjit

Ui pellen en snipperen. Courgettes eventueel schillen en in dunne plakjes snijden.
Courgette, ui en zout. in kom doen, door elkaar scheppen en minstens 2 uur laten staan. In vergiet laten uitlekken.
Azijn, selderijzaad, suiker, mosterdzaad en koenjit in pan doen en 2 min. zachtjes koken.
Pan van vuur nemen en courgettemengsel door de kruiden scheppen.
Nog 2 uur laten intrekken, en courgettemengsel daarna weer verhitten en nog 5 min. zachtjes koken.
Overdoen in goed schoongemaakte, uitgekookte glazen potjes.
Zoetzuur is ongeveer 6 maanden op een koele plaats houdbaar en eenmaal geopend in de koelkast nog 4 weken.

Index recepten