Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

springvorm 20 cm. ø
200 gram tarwe bloem of meel of half om half
1 theel. zout
100 gram boter
1 kleine pompoen (± 800 gram)
200 gram knolselderij
1 ui
2 eetl. olie of boter
2 theel. kerrie, snufje zout
2 eieren
100 gram geraspte oude kaas

Een deeg van meel, boter, zout en een beetje water kneden. Deeg ½ uur laten rusten.
Deeg uitrollen en hiermee een beboterde springvorm bekleden.
Gaatjes in het deeg prikken en de taartbodem 10 minuten voorbakken op 180 °C.
De pompoen wassen of schillen en ui, pompoen en selderij kleinsnijden.
De groenten 5 minuten in olie fruiten, een klein beetje water toevoegen en stoven tot ze zacht zijn.
Het mensel op smaak brengen met kerrie en zout, en de eieren er doorheen roeren.
De vulling over de deegbodem uitspreiden en de kaas er overheenstrooien.
De taart in ± 30 min. gaarbakken.