Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

8 plakjes diepvries-bladerdeeg
1 grote stronk broccoli
1 camembert
75 gram cashewnoten
peper en zout naar smaak
boter voor invetten

Bladerdeegplakjes ontdooien.
Oven voorverwarmen op 225 °C.
Broccoli wassen.. Het onderste plakje van de stronk afsnijden, en de stronk dun schillen.
Stronk in stukjes, de bovenkant in roosjes snijden. Broccoli even koken in een laagje water met wat zout.
Roosjes na 3 min. met een schuimspaan uit de pan scheppen en uit laten lekken, stukjes nog 3 min. langer koken en ook uit laten lekken.
Camembert in plakjes snijden, cashewnoten grof hakken.
Springvorm invetten en bekleden met bladerdeegplakjes. Naden goed aandrukken.
Broccoli op de bodem leggen.
Noten erover strooien en de camembertplakken erover verdelen.
Randen van het bladerdeeg naar binnen vouwen.
Het midden van de taart mag open blijven.
30-40 min. in de oven bakken.