Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 ui
1 kleine courgette (250 - 300 gram)
250 gram pompoen
3 eetl. olie
3 theel. kerriepoeder
1 theel. kruidenbouillonpoeder
350 - 400 gram schelpjes pasta
1 bekertje zure room
zout
peper
125 gram geraspte kaas

Ui pellen en snipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden.
Pompoen schillen en in even grote blokjes snijden.
In een wok of grote koekenpan olie verhitten en ui een minuut fruiten.
Pompoen, courgette en kerriepoeder toevoegen en omscheppen. Bouillonpoeder en 1 dl water erbij doen en in circa 12 minuten gaar laten worden.
Intussen pasta beetgaar koken volgens de gebruiksaanwijzing en vervolgens afgieten.
Pompoenmengsel kruiden met zout, peper en kerrie.
Pasta door de kerrie mengen en tenslotte de zure room toevoegen.
Kaas apart erbij serveren.