Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 liter groentenbouillon (water + bouillonblokje)
1 ui
2 eetl. olijfolie
400 gram risotto rijst
500 gram sperciebonen, in stukjes
6 eetl. pesto
4 tomaten, in stukjes
6 eetl. parmezaanse kaas

Bouillon aan de kook brengen en op klein pitje laten doorkoken.

Intussen de kleingesneden ui 5 minuten in de olie bakken, rijst toevoegen en even meebakken.
Een kopje bouillon over de rijst gieten, en laten pruttelen totdat het vocht opgenomen is.
Sperciebonen toevoegen en rest van bouillon kopje voor kopje toevoegen, ongeveer om de vijf minuten,
steeds wachtend totdat vocht opgenomen is, en goed doorroeren.
Na ongeveer 20 minuten zullen de bonen en rijst gaar zijn, en alle bouillon opgenomen.
Desnoods iets meer bouillon of water toevoegen en verder laten koken.
Pesto, tomaten en kaas toevoegen en doorroeren.

Serveren met een groene salade