Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

450 gram wortels
225 gram cashewnoten
1 ui
1-2 teentjes knoflook
1 eetl. olijf- of zonnebloemolie
115 gram broodkruimels
1 eetl. tahin
1 theel. gistextract
1 ½ theel. karwijzaad
sap van een ½ citroen
75 ml water of kooknat van wortels
zout, versgemalen zwarte peper, peterselie ter garnering

Oven voorverwarmen op 180°C.

Kook de wortels en pureer ze. Bewaar wat kooknat.
Maal of stamp de noten.
Fruit knoflook en ui tot ze zacht zijn. Neem de pan van het vuur. Meng ui en knoflook met de overige ingrediënten.
Roer alles goed door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een ingevette broodvorm met een inhoud van 1 liter.
Dek af met folie en bak in de voorverwarmde oven in 1 uur op.
Verwijder folie en bak nog 10 minuten.
Eerst 10 min. af laten koelen, dan pas storten.