Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 grote of 2 kleine selderijknollen
2 eetl citroensap
300 gram kastanjechampignons
1 ui, gesneden
50 gram boter
2 laurierbladeren
3 dl crème fraîche
3 blaadjes verse salie, of 2 theel.gedroogde
1 theel bouillonpoeder
60 gram boter
peper, zout


Knolselderij schillen en in plakjes van 3 mm dik snijden.
In 5 min. beetgaar koken in water met een beetje zout en wat van het citroensap.
Met een koekvorm of glas 24 rondjes uitsteken. Champignons schoonvegen en in reepjes snijden.
Ui in de boter fruiten, champignons, rest van het citroensap, laurierblad en 1 dl water toevoegen en 10 min zachtjes smoren.
Vocht afgieten en opvangen.
Champignons mengen met 1 dl crème fraîche, salie en peper en zout naar smaak.
Oven voorverwarmen op 200 C.
In een ovenschaal 12 plakjes knolselderij leggen.
Op elk plakje 2 eetlepels champignons scheppen en aandrukken. Afdekken met een ander plakje. 10 min. in de oven garen.
Intussen saus maken: Bouillonpoeder en de rest van de crème fraîche door het paddestoelenvocht roeren.
Op hoog vuur tot de helft laten inkoken. Boter in blokjes erdoor kloppen.
Op elk bord drie ravioli's leggen. Saus erover scheppen.
Ter garnering een blaadje salie erop leggen en direct serveren.