Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

750 gram aardappelen
750 gram courgettes
4 teentjes knoflook
4 dl room of half room, half melk
versgemalen zeezout en zwarte peper
3-4 eetl. majoraan, wilde marjolein óf basilicum
150 gram geraspte jonge kaas
boter

Oven voorverwarmen op 210 C.
Aardappelen koken en in schijfjes snijden.
Courgette in schijfjes snijden.
Aardappel- en courgetteschijfjes om en om in een quichevorm leggen, mooie cirkels & lagen vormend.
Fijngesneden knoflook met de room mengen. Het mengsel op smaak brengen met peper en zout.
Verse kruiden door het mengsel roeren en dit over de groenten gieten.
Het geheel met geraspte kaas bestrooien. Enkele klontjes boter op de bovenkant leggen.
20-25 min in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant goudbruin is.