Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

400-500 gram spaghetti
2 eetl. olijfolie
3 teentjes knoflook, geperst
600 gram courgette, in plakjes
sap van 1 citroen
basilicum, zout en peper naar smaak
geraspte parmezaanse kaas

 

Ruim water aan de kook brengen en de spaghetti volgens aanwijzing op het pakje gaarkoken.
Intussen de olijfolie in een ruime braadpan verwarmen en de courgette met de knoflook roerbakken.
Als de groenten beetgaar zijn, van het vuur afhalen en de citroensap en kruiden toevoegen.
De groenten met de spaghetti mengen en met kaas serveren.