Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

750 gram snijbiet of spinazie
4 eetl. olie
2 uien
500 gram rundergehakt
zout
tabasco saus
4 eieren
4 eetl. verse geraspte (parmezaanse) kaas

Snijbiet blancheren, goed uit laten lekken, en snijden.
Olie in een koekenpan op matig vuur verwarmen.
Ui fruiten tot deze glazig is.
Vlees toevoegen en rul bakken tot rode kleur weg is.
Snijbiet erbij doen en goed mengen. 3 à 4 minuten roerbakken. Zout naar smaak toevoegen.
Ca. 1 scheut tabasco met de licht geklutste eieren mengen en deze door het vleesmengsel roeren totdat de eieren stollen.
Opscheppen en naar smaak parmezaanse kaas erover strooien.