Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1300 gram aardappelen
750 gram boerenkool, gesneden
1 bouillonblokje
3 theel. provençaalse kruiden
scheutje azijn
2 eetlepl. boter + voor invetten
evt. melk
250 gram camembert


Aardappelen schillen en in blokjes snijden.
Boerenkool in een pan doen, aardappelblokjes erop leggen, bouillonblokje erboven verkruimelen.
Kruiden, azijn en zoveel water toevoegen tot alles net onder staat.
In 25 minuten zachtjes gaar koken.
Grill voorverwarmen, of oven op 200 °C.
Boerenkool/aardappelmengsel afgieten (kookvocht bewaren) en fijnstampen.
Met boter en kookvocht of melk tot een smeuïge massa roeren.
In een ingevette ovenschaal doen.
Camembert in plakken snijden en op de boerenkool leggen.
10 min. in oven of een paar minuten onder de grill doen tot de kaas gesmolten is.