Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1300 gram aardappelen
1 grote krop andijvie
4 eieren
150 gram geraspt pittige kaas
peper en zout
2 theel tijm
boter

Oven voorverwarmen op 180 ºC. Aardappelen schillen, in plakken snijden, 5 minuten koken en afgieten.
Andijvie wassen in koud water en in repen snijden.
1 min. blancheren in kokend water, afgieten en uit laten lekken.
Eieren loskloppen met 50 gram kaas en door de andijvie scheppen.
Op smaak brengen met peper, zout en tijm.
Aardappelplakken in een beboterde ovenschaal doen en andijvie-eimengsel erover verdelen.
De rest van de kaas erover strooien en wat klontjes boter erover verdelen.
25 min. in de oven gaar laten worden.