Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

800 gram snijbietribben
2 sjalotjes
30 gram boter
150 ml crème fraîche
1 theel. gehakte dragonblaadjes
2 theel. versgeraspte mierikswortel
zout & peper
gehakte peterselie of selderij

Snijbietribben wassen en in stukjes van ongeveer 4 cm snijden.
In weinig water met wat zout in ongeveer 10 minuten beetgaar koken.
De fijngehakte sjalotjes in de boter goudbruin bakken.
De snijbietribben uit latten lekken en met de crème fraîche mengen;
de gebakken sjalotjes, dragonblaadjes en geraspte mierikswortel toevoegen.
Alles goed doorwarmen, maar niet meer laten koken!

Het geheel op smaak met zout en peper brengen en met gehakte peterselie of selderij garneren.