Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

700 gram pastinaak
120 gram bloem
2 theel. bakpoeder
1 theel. zout
½ theel. versgemalen zwarte peper
1 ei
1,5 dl melk
1 eetl. gesmolten boter
olie of geklaarde boter voor het bakken

Pastinaak in kleine blokjes snijden en koken.
Bloem, bakpoeder, zout en peper in een kom mengen.
Het ei in een kom kloppen en de melk en de gesmolten boter toevoegen.
Het eimengsel door de droge ingrediënten roeren.
De gekookte pastinaak door het mengsel roeren.
Ongeveer 16 kleine beignets vormen, of wat minder en grotere om als hoofdmaaltijd te gebruiken.
De beignets in olie of geklaarde boter rondom bruin bakken.