Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 kg groenlof
zout
sap van 1 citroen
100 gram ontbijtspek
30 gram boter
5 eetl. geraspte boerenkaas


De groenlof wassen en fijn snijden.
De groenten gedurende 5 minuten met wat zout en citroensap in kokend water blancheren. Goed latten uitlekken in een vergiet.
Het spek in dunne reepjes snijden en deze in de boter bakken.
De groenlof toevoegen en dit gedurende 10 minuten op een laag vuur smoren.
De groenten in een ingevette ovenschaal overscheppen en het geheel met geraspte kaas bestrooien.
De schaal in een voorverwarmde, hete oven of onder de grill schuiven tot de bovenkant goudbruin is.