Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

8 plakjes diepvries bladerdeeg
1 venkelknol
1 ui, fijngesneden
2 eetl. olijfolie
1 dl droge witte wijn
75 gram verse geitenkaas, verkruimeld
1 theel. venkelzaad, gekneusd
zout, zwarte peper
1 eidooier
2 eetl. sesamzaad

Bladerdeeg ontdooien.
Groen van de venkelknol snijden, fijnknippen en aparthouden.
Knol fijnsnijden en met de ui 5 min. bakken. Wijn toevoegen en hetgeheel 15 min. zachtjes gaarstoven.
Eventueel iets laten uitlekken en mengen met het venkelgroen, de kaas, venkelzaad, en zout en peper naar smaak.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Op ieder lapje bladerdeeg een lepel groente scheppen.
Randen vochtig maken, deeg dichtvouwen tot een driehoek en randen met een vork aandrukken.
Met ei bestrijken en met sesamzaad bestrooien.
Op ingevette bakplaat in 15-20 min. bakken. Koud of warm serveren.