Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

800 gram snijbiet
4 eetl. fijngesneden peterselie
1 teentje knoflook
olijfolie
4 eetl. pijnboompitten
200 gram jonge kaas
8 eetl. parmezaanse kaas
peper, zout

Stelen en blad van de snijbiet van elkaar scheiden.
Blad wassen, droogslingeren en in de breedte in vrij grove repen snijden.
Mengen met de peterselie.
Een eetlepel olijfolie in een ovenschaal doen en een doorgesneden knoflookteen goed uitwrijven over bodem en zijkanten.

Snijbiet in de ovenschaal doen en licht aandrukken.
|Pijnboompitten erover uitstrooien.
Over het geheel dan nog drie tot vier eetlepels olijfolie druppelen en eventueel peper en zout strooien.
Tenslotte de jonge kaas in kleine blokjes over de groente verdelen en het geheel bestrooien met parmezaanse kaas.
Oven voorverwarmen op 200 C en in het midden van de oven ongeveer 30 minuten laten bakken.
Als de groente teveel indroogt dan afdekken met een stuk aluminiumfolie.

Kan gegeten worden met gebakken aardappels of stokbrood.