Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

2 uien, gehakt
100 gram champignons, in plakjes gesneden
olijfolie om in te bakken
zout, peper, tijm
100 gram gehakte noten (hazelnoten of walnoten)
2 kleine pompoenen

Uien en champignons in olijfolie glazig bakken, op smaak brengen met zout, peper en tijmblaadjes; noten toevoegen.
Pompoen halveren, van zaden en membranen ontdoen en vullen met ui mengsel.
Een beetje olijfolie op de randen van de pompoenhelften kwasten.
In vuurvaste schaal zetten en ongeveer 30 minuten bakken in een tot 200 ºC voorverwarmde oven.