Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

750 gram Chinese kool
250 gram champignons in plakjes
zout en versgemalen zwarte peper
150 gram crème fraîche
150 gram yoghurt
2 eieren
geraspte nootmuskaat naar smaak
kerriepoeder naar smaak
100 gram geraspte belegen Goudse kaas

Oven op 200 °C voorverwarmen.
De kool in vier stukken snijden, goed afspoelen en 6 min. in ruim water met een beetje zout koken.
De kool afgieten, in een ovenschaal leggen en met de champignonplakjes bedekken.
Naar smaak peper en zout toevoegen. De crème fraîche en de yoghurt in en kom mengen.
De eieren erdoor kloppen en op smaak brengen met peper en zout.
De geraspte nootmuskaat en kerriepoeder toevoegen. Alles goed mengen en de saus over de champignons gieten.
Het geheel met de geraspte kaas bestrooien.
In ± 30 min. in een voorverwarmde oven bakken tot de bovenlaag goudbruin is.