Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 kg aardappelen
4 eetl. olijfolie
flink stuk boter
3 teentjes knoflook
2 eetl. bieslook (of knoflookbieslook)
3 eetl. gesneden peterselie
nootmuskaat
zout en peper
sap van 1 citroen


De aardappelen in dunne plakjes snijden.
De boter met de olijfolie in een pan laten smelten.
De knoflook, bieslook, (of in plaats van die twee, de knoflookbieslook) en de nootmuskaat erbij doen.
Vervolgens de (ongekookte) aardappelen, zout en peper toevoegen.
Alles geruime tijd zachtjes laten stoven, tot de aardappelen gaar zijn.
Opdienen met citroensap en peterselie.

Index receptençç